SZÁLLÍTÁS/FIZETÉS

Rendelj kényelmesen otthonodból, mi házhoz szállítjuk!

A vásárlás folyamán lehetőséged van a szállítás módját kiválasztani. 

  • - személyes átvétel üzletünkben (4400,Nyíregyháza Holló utca 27.fsz. 11.üzlet 9:00-17:00)
  • - futárral történő kiszállítás, egységesen bruttó 1490 Ft az ország bármely pontjára, azonban 25.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes. 

Szállítási idő:

Az elfogadott megrendelés teljesítési határideje, a raktáron lévő termékek esetében a visszaigazolástól számított 3-5nap. Abban az esetben, ha a termék egyedi megrendelés úgy a szállítási határidő 8-10 munkanap. 

Együttműködő partnerünk a GLS Hungary Kft. (https://gls-group.eu/HU/hu/home)

Fizetési módok:

  • Üzletben történő fizetés: Üzlethelyiségünkben, a megrendelt termék átvételekor, forintban fizetheti meg a termék vételárát, készpénzben, vagy bankkártyával. Erre akkor van lehetősége, hogyha a személyes átvételt választotta. Személyesen történő teljesítés esetén utánvételi díjat nem számítunk fel. Ezt a fizetési módot nem választhatja, amennyiben egyedi készítésű terméket rendelt.
  • Előre utalással történő teljesítés: Az előre utalás választása esetén Önnek a megrendelés megerősítéséről e-mailt küldünk, mely tartalmazza a Vállalkozás adatait, a bankszámlaszámot, a Számlavezető Pénzintézet nevét, a kedvezményezett nevét, a fizetési határidőt, a rendelésazonosítót, a rendelés részleteit és a fizetendő árat. Utalása bankszámlánkra történő beérkezését követően tudjuk Önnek megkezdeni a szállítást a szállítási határidő szerint. Banki átutalás esetén tehát a pénzügyi teljesítés időpontja az a munkanap, amikor a számla ellenértékét a Vállalkozásunk bankszámláján jóváírták. Ezt a fizetési módot nem választhatja, amennyiben egyedi terméket rendelt.
  • Utánvéttel történő teljesítés: A terméket az általunk megbízott futárszolgálat szállítja ki az Ön által megadott címre, ahol a termék, vagy termékek számla szerinti árát a futárnak kell készpénzben vagy bankkártyával kifizetni. Utánvétes megrendelés esetén a szállítási költséghez az utánvételi díj hozzáadódik. Ezt a fizetési módot nem választhatja, amennyiben egyedi készítésű terméket rendelt.
  • Azonnali bankkártyás fizetés: Bankkártyás fizetési mód választása esetén, Önt választása szerint átirányítjuk az Erste Bank Zrt. oldalára. A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szüksége:

 

 


Workshop
Workshop
Jelentkezz a következő alkalomra!
Gyere el hozzánk, szánj magadra időt Te is, hiszen megérdemled!
DIY- KÉSZÍTSD MAGAD!
DIY- KÉSZÍTSD MAGAD!
Kreatív vagy? Szeretsz alkotni?
Akkor a "DIY Készítsd magad" csomagjaink rád várnak! Válaszd ki a Neked tetszőt!
Blog