FB-pixel
Manó ünnepség
2019.12.12

Mertem idén egy nagyot álmodni, nem sok időnk volt ....
500 csomagot tűztem ki magam elé, legnagyobb álmaimban nem gondoltam, hogy ennyi levelet fogunk kapni de bőven túlléptük a kitűzött 500-at!
Azt hiszem méltóképpen megünnepeltük ezt a varázslatos időszakot a Manó bulinkon!

Minden nap sorra érkeztek a levelek, egyre több.. mi pedig írtuk a kívánság listát, amivel útra keltünk és beszereztük az ajándékokat. Közben a válaszlevelek is íródtak, hiszen azt ígértük, hogy a Mikulás mindenkinek személyesen válaszol. Esténként csomagoltunk … Varázslatos időszak volt, nagyon sok hitet kaptunk a gyermekek jósága álltál és tanultunk is belőle nem keveset.
Szívszorító volt 1-1 levelet olvasni, és sokszor könnyes szemekkel válaszoltunk, mikor valaki „csak szeretet” kért.

Köszönetet szeretnék mondani első sorban Nektek szülőknek, akik ránk bízták gyermekeik leveleit!

Köszönetet szeretnék mondani, akikkel nap mint nap együtt dolgozok mert rengeteget segítettek, csomagoltunk, levelet írtunk, koordináltuk és észben tartottuk a kívánságokat az egyéni kéréseket (szülőktől) 

Köszönetet szeretnék mondani azoknak az embereknek is, akik igaz nem szerették volna, ha szerepel a nevük bárhol de mi tudjuk mennyi támogatást & segítséget kaptunk tőlük!

….és végül, de nem utolsó sorban a Manóknak, akik ezt a rengeteg ajándékot a héten mindennap szállították a gyerekeknek és mosolyt csaltak sokuk arcára és persze a Manónknak, aki hosszú utat tett meg, hogy aznap sok gyereket örömet szerezzen az ajándékokkal! 

Hálás vagyok a szülőknek is a sok kedves üzenetért!

Hiszem és tudom is, hogy a legfontosabb szeretni és szeretve lenni.

Gyarmati Edina
Workshop

Köszönöm, hogy itt vagy!

A blogunk üzletünket mutatja be, ami folyamatos fejlődésen megy keresztül. Szeretnénk, ha betekintést nyerhetnél Te is ebbe. 2010-ben alapítottam első üzletemet, egy egészen kicsi helyen, ma már egy nagyobb tágasabb üzletet tudhatok magaménak, ahol egy szélesebb vevőkörrel rendelkezem, hiszen minden korosztálynak találhatsz nálunk megfelelő ajándékot. Az egyediség a védjegyünk, nem tudunk és nem is szeretünk egyforma darabokat készíteni.

2018-ban megálmodtam és közösen megvalósítottuk az E.GY.Örök Virág-ot, ami teljesen bele illik a mi környezetünkbe és stílusunkba, bele csempésztük a hímzést és a textíliákat, amik már lassan a védjegyemmé váltak az évtizedek alatt. Csokrokat, kompozíciókat készítünk minőségi selyemvirágokból.

A mottónk: „Adni valamit, ami örökké tart”.

Esküvők, rendezvények, éttermek dekorálásával is foglalkozunk, ahol bérlésre kínáljuk paneljeinket és Tündérmese Virágainkat, melyeket Én készítek. Kínálatunk szerteágazó, egészen biztosan találsz hozzád illőt, de megbeszélés útján mindent az igényedhez és elképzelésedhez formálunk.

Workshop
Workshop
Jelentkezz a következő alkalomra!
Várjuk szeretettel az alkotni vágyó gyerekeket nyári kézműves taborainkba & kreatív napjainkra.
DIY- KÉSZÍTSD MAGAD!
DIY- KÉSZÍTSD MAGAD!
Kreatív vagy? Szeretsz alkotni?
Akkor a "DIY Készítsd magad" csomagjaink rád várnak! Válaszd ki a Neked tetszőt!
Blog