FB-pixel
Kreatív Születésnap
2019.10.01

A születésnap a gyerekek egyik legfontosabb ünnepe.
Készülni és barátokat hívni rá mindig nagy izgalommal jár.
Biztosan minden szülő örülne, ha mindezt tartalmasan, élvezetesen töltenék el úgy, hogy a ház is épségben marad, de egy életre szóló emlék lesz a későbbiekben.

Éppen ezért mi egy olyan szülinapi bulit álmodtunk meg, ahol kézműves programokkal várjuk a kreatív gézengúzokat. Saját maguk készített tárgyakat tudnak majd a nap végén haza vinni magukkal emlékbe.

  • Milyen is nálunk egy szülinap?

Kézműves műhelyünkben péntekenként és szombatonként várjuk a kreatív bulizókat.

Mikor már az utolsó kis vendég is megérkezett, bevezetjük az alkotás világába a gyerkőcöket, aztán mindenki elkészíti az emlékét, de ott vagyunk végig mellettük és segítünk, ha szükség van rá.
Kellemes zene mellett a büfé sarkunkban kedvükre csemegézhetnek, csapatjátékokat játszunk.

Továbbá kérhetőek a mesebeli tündérvirágokkal díszített fotó paneljeink, ahol szép képekkel örökítjük meg a pillanatokat.

Bármilyen ötleted van szívesen fogadjuk, hiszen ez a nap gyermekedről szól!

Gyarmati Edina
designer

Gyarmati Edina
Workshop

Köszönöm, hogy itt vagy!

A blogunk üzletünket mutatja be, ami folyamatos fejlődésen megy keresztül. Szeretnénk, ha betekintést nyerhetnél Te is ebbe. 2010-ben alapítottam első üzletemet, egy egészen kicsi helyen, ma már egy nagyobb tágasabb üzletet tudhatok magaménak, ahol egy szélesebb vevőkörrel rendelkezem, hiszen minden korosztálynak találhatsz nálunk megfelelő ajándékot. Az egyediség a védjegyünk, nem tudunk és nem is szeretünk egyforma darabokat készíteni.

2018-ban megálmodtam és közösen megvalósítottuk az E.GY.Örök Virág-ot, ami teljesen bele illik a mi környezetünkbe és stílusunkba, bele csempésztük a hímzést és a textíliákat, amik már lassan a védjegyemmé váltak az évtizedek alatt. Csokrokat, kompozíciókat készítünk minőségi selyemvirágokból.

A mottónk: „Adni valamit, ami örökké tart”.

Esküvők, rendezvények, éttermek dekorálásával is foglalkozunk, ahol bérlésre kínáljuk paneljeinket és Tündérmese Virágainkat, melyeket Én készítek. Kínálatunk szerteágazó, egészen biztosan találsz hozzád illőt, de megbeszélés útján mindent az igényedhez és elképzelésedhez formálunk.

Workshop
Workshop
Jelentkezz a következő alkalomra!
Várjuk szeretettel az alkotni vágyó gyerekeket nyári kézműves taborainkba & kreatív napjainkra.
DIY- KÉSZÍTSD MAGAD!
DIY- KÉSZÍTSD MAGAD!
Kreatív vagy? Szeretsz alkotni?
Akkor a "DIY Készítsd magad" csomagjaink rád várnak! Válaszd ki a Neked tetszőt!
Blog