FB-pixel
Kreatív "énidő", mely élményt ad
2019.09.26

Mindenki jó valamiben, mi segítünk ezt megtalálni neked! Nálunk otthonos környezetben, jó alapanyagokkal alkothatsz minőségit!

A mindennapi rohanás következtében elfelejtünk magunkra is időt szánni. Ezért hoztuk létre az "ÉNIDŐS" workshopunkat, ahol egyedül vagy akár barátokkal értékes órákat tölthetsz. 
 
Az alkotás által megismerheted önmagadat! A lényeg a kreatív folyamat, és az ehhez való, belülről fakadó vonzódásunk. A saját magunkra fordított idő fontosságát sokan és sokféle módon hangsúlyozzák. Az "énidő" kreatív eltöltése valójában azt jelenti, amikor megengedhetjük magunknak azt az időt, amiről tulajdonképpen azt hisszük, hogy nincs is. Az érzés, azok a pillanatok, melyeket igazán szenvedéllyel élünk meg, élményt adnak számunkra és örömmel töltenek el bennünket.
 
A legnagyobb ereje az alkotás adta sikernek van, az a semmivel össze nem hasonlítható érzésnek, hogy ezt Én saját magam készítettem el a saját kezemmel. Az igazi kikapcsolódás és az önmegvalósítás lehetősége az, mely inspirációt ad.
 

"A hétköznapi kreativitás mindenkiben ott van"

 
 
Kinek ajánlom ezt a programot?

Nincs korhatár, mindenki számára rendkívül hasznos és lelket melengető időtöltés. Gyermekek, felnőttek, kamaszok egyaránt örömüket lelik ezzel az elfoglaltsággal. Klub formában valósul meg a program, kis létszámú csoportokkal. Ennek köszönhető az a barátságos, kedves légkör, mely során biztosan új barátokra lelnek a résztvevők. Az együtt töltött idő célja saját magunk megismerése, a szépérzékünk fejlesztése, annak az érzésnek a megvilágítása, hogy tehetségesek vagyunk valami másban is, mint amit eddig csináltunk.
 

Gyere el hozzánk, szánj magadra időt Te is,
hiszen megérdemled!

Jelentkezz az alábbi időpontok egyikére! 

 
 
Gyarmati Edina
designer
Gyarmati Edina
Workshop

Köszönöm, hogy itt vagy!

A blogunk üzletünket mutatja be, ami folyamatos fejlődésen megy keresztül. Szeretnénk, ha betekintést nyerhetnél Te is ebbe. 2010-ben alapítottam első üzletemet, egy egészen kicsi helyen, ma már egy nagyobb tágasabb üzletet tudhatok magaménak, ahol egy szélesebb vevőkörrel rendelkezem, hiszen minden korosztálynak találhatsz nálunk megfelelő ajándékot. Az egyediség a védjegyünk, nem tudunk és nem is szeretünk egyforma darabokat készíteni.

2018-ban megálmodtam és közösen megvalósítottuk az E.GY.Örök Virág-ot, ami teljesen bele illik a mi környezetünkbe és stílusunkba, bele csempésztük a hímzést és a textíliákat, amik már lassan a védjegyemmé váltak az évtizedek alatt. Csokrokat, kompozíciókat készítünk minőségi selyemvirágokból.

A mottónk: „Adni valamit, ami örökké tart”.

Esküvők, rendezvények, éttermek dekorálásával is foglalkozunk, ahol bérlésre kínáljuk paneljeinket és Tündérmese Virágainkat, melyeket Én készítek. Kínálatunk szerteágazó, egészen biztosan találsz hozzád illőt, de megbeszélés útján mindent az igényedhez és elképzelésedhez formálunk.

Workshop
Workshop
Jelentkezz a következő alkalomra!
Várjuk szeretettel az alkotni vágyó gyerekeket nyári kézműves taborainkba & kreatív napjainkra.
DIY- KÉSZÍTSD MAGAD!
DIY- KÉSZÍTSD MAGAD!
Kreatív vagy? Szeretsz alkotni?
Akkor a "DIY Készítsd magad" csomagjaink rád várnak! Válaszd ki a Neked tetszőt!
Blog