FB-pixel
Ingyenes maszk varrás
2020.04.25

Március 14.-én kezdtük a textil maszkok varrását, ingyenesen. A GLS is mellénk állt, országszerte ingyenesen szállítja nekünk a maszkos csomagokat. Videót készítettünk, ezzel is segítve, hogy lehet otthon könnyedén megvarrni ... 

Nagyon gyorsan teltek a napok, és ezzel együtt a feliratkozók száma is... jelenleg 43. napja varrjuk a maszkokat INGYENESEN, 11 482db textil maszkot készítettünk. Végeztünk egy összesítést az elmúlt 43 nap eredményéről(képek között találjátok), Mátyásné Károly Eszter Virtuális Asszisztens Neked segítségével, aki elkészítette ezt a statisztikát és első perctől fogva önkéntesként varrta a maszkokat, segítve ezzel nekünk & nektek is.

Az adatok ugyanazt mutatják, amit a lelkünkben is érzünk: megérte az a sok munka, erőfeszítés, önkéntesek áldozatos segítsége és az összefogás, amelyek révén mindezt megvalósíthattuk.

Azonban a lényeget mégsem a számok tükrözik, hanem ami mögötte van: a megszámlálhatatlan KÖSZÖNET, a mérhetetlen SZERETET, a munkatársaink és az önkénteseink őszinte ODAADÁSA, és a HIT, hogy mindezt EGYÜTT valósíthattuk meg! És továbbiakban is számíthatunk egymásra és számíthattok ránk!

Vigyázz magadra! Vigyázzunk egymásra!❤️

Gyarmati Edina
Workshop

Köszönöm, hogy itt vagy!

A blogunk üzletünket mutatja be, ami folyamatos fejlődésen megy keresztül. Szeretnénk, ha betekintést nyerhetnél Te is ebbe. 2010-ben alapítottam első üzletemet, egy egészen kicsi helyen, ma már egy nagyobb tágasabb üzletet tudhatok magaménak, ahol egy szélesebb vevőkörrel rendelkezem, hiszen minden korosztálynak találhatsz nálunk megfelelő ajándékot. Az egyediség a védjegyünk, nem tudunk és nem is szeretünk egyforma darabokat készíteni.

2018-ban megálmodtam és közösen megvalósítottuk az E.GY.Örök Virág-ot, ami teljesen bele illik a mi környezetünkbe és stílusunkba, bele csempésztük a hímzést és a textíliákat, amik már lassan a védjegyemmé váltak az évtizedek alatt. Csokrokat, kompozíciókat készítünk minőségi selyemvirágokból.

A mottónk: „Adni valamit, ami örökké tart”.

Esküvők, rendezvények, éttermek dekorálásával is foglalkozunk, ahol bérlésre kínáljuk paneljeinket és Tündérmese Virágainkat, melyeket Én készítek. Kínálatunk szerteágazó, egészen biztosan találsz hozzád illőt, de megbeszélés útján mindent az igényedhez és elképzelésedhez formálunk.

Workshop
Workshop
Jelentkezz a következő alkalomra!
Várjuk szeretettel az alkotni vágyó gyerekeket nyári kézműves taborainkba & kreatív napjainkra.
DIY- KÉSZÍTSD MAGAD!
DIY- KÉSZÍTSD MAGAD!
Kreatív vagy? Szeretsz alkotni?
Akkor a "DIY Készítsd magad" csomagjaink rád várnak! Válaszd ki a Neked tetszőt!
Blog