FB-pixel
Alkossunk együtt - Őszi dekorációk
2019.10.16

Beköszöntött az ősz, a falevelek mielőtt lehullanának és elszáradnának, gyönyörű színpompába borítják a természetet.
Ezt a hangulatot csempészheted Te is otthonodba. 

Ősszel mikor a falevelek között sétálgatsz biztosan veled is előfordult már, hogy kiemeltél egy gyönyörű termést vagy levelet a sok közül. Aztán haza érve egy forró tea vagy kávé mellett biztos örömmel készítenél valami szépet otthonodba, akár együtt a családdal. Ha így van akkor tökéletes választás lehet számodra DIY csomagunk, több fajta őszi kopogtató/ajtódísz között választhatsz. 

Gondoltunk a gyerekekre is, akik szeretnek sürögni-forogni, főleg, ha Anya vagy Apa valami új dolgot készít, ezért összeállítottunk kisebb kopogtató csomagot és egy Toboz manósat is.

Itt találod csomagjainkat: https://egydesign.hu/diy-keszitsd-magad-232/oldal/2

Őszi kiegészítők: https://egydesign.hu/kiegeszito-osz

Kellemes alkotást kívánok,

Gyarmati Edina
designer
Gyarmati Edina
Workshop

Köszönöm, hogy itt vagy!

A blogunk üzletünket mutatja be, ami folyamatos fejlődésen megy keresztül. Szeretnénk, ha betekintést nyerhetnél Te is ebbe. 2010-ben alapítottam első üzletemet, egy egészen kicsi helyen, ma már egy nagyobb tágasabb üzletet tudhatok magaménak, ahol egy szélesebb vevőkörrel rendelkezem, hiszen minden korosztálynak találhatsz nálunk megfelelő ajándékot. Az egyediség a védjegyünk, nem tudunk és nem is szeretünk egyforma darabokat készíteni.

2018-ban megálmodtam és közösen megvalósítottuk az E.GY.Örök Virág-ot, ami teljesen bele illik a mi környezetünkbe és stílusunkba, bele csempésztük a hímzést és a textíliákat, amik már lassan a védjegyemmé váltak az évtizedek alatt. Csokrokat, kompozíciókat készítünk minőségi selyemvirágokból.

A mottónk: „Adni valamit, ami örökké tart”.

Esküvők, rendezvények, éttermek dekorálásával is foglalkozunk, ahol bérlésre kínáljuk paneljeinket és Tündérmese Virágainkat, melyeket Én készítek. Kínálatunk szerteágazó, egészen biztosan találsz hozzád illőt, de megbeszélés útján mindent az igényedhez és elképzelésedhez formálunk.

Workshop
Workshop
Jelentkezz a következő alkalomra!
Várjuk szeretettel az alkotni vágyó gyerekeket nyári kézműves taborainkba & kreatív napjainkra.
DIY- KÉSZÍTSD MAGAD!
DIY- KÉSZÍTSD MAGAD!
Kreatív vagy? Szeretsz alkotni?
Akkor a "DIY Készítsd magad" csomagjaink rád várnak! Válaszd ki a Neked tetszőt!
Blog